Selecteer een pagina

Personal Training & Private Gym

move and improve

Rebranding – Brand Identity – Visual Identity – Strategie – Photography – Creative Direction

Hoe vertaal je de essentie van premium personal training en private gym ervaringen naar een onderscheidende merkidentiteit inclusief complete visuele- en creatieve richting? De opdracht van Move and Improve was duidelijk: Maak een compleet merk dat luxe, exclusiviteit, motivatie én plezier uitstraalt. 

Zie hier het Chapter Confetti van Move and Improve:

What we did

We hebben een krachtige merkstrategie en een identiteit gecreëerd die alleen al door de kleuren opvalt in de sportwereld. Wat begon als een visie, veranderde in een complete visuele identiteit. Van visitekaartjes tot flyers, tot de belettering en de art direction tijdens de brandshoot. Daarbij gaven we interieuradvies voor het ontwerp van de nieuwe sportschool (geopend in jan. 2023). Het resultaat is een totaalbeleving van het merk, met prachtig kleurenpallet en een unieke uitstraling in de sportbranche.

“Het voelt geweldig om eindelijk alles op orde te hebben: eenheid, rust en professionaliteit. Marion begrijpt feilloos wat bij mij past en daarom kan ik de samenwerking met Chapter Confetti het beste beschrijven als warm, verrassend en uiterst professioneel. Het voelt als een echt feestje om met haar samen te werken.”

Gijs Hogenkamp

Eigenaar, Move and Improve

line up

Fotograaf: Isabella Verduyn

Webdesign:  Xplore Online

Branding: Chapter Confetti

Klaar voor jouw Chapter Confetti?

Laten we een feestje maken van jouw merk en een kennismakingscall inplannen! Je mag ook altijd mailen naar info@chapterconfetti.nl

LET’S CREATE

Gegevens

De Witbogt 26
5652 AG Eindhoven
info@chapterconfetti.nl

+31 6 51 82 62 37

Diensten

Merkstrategie

Merkverhaal

Merkidentiteit

Bedrijfsstrategie

Website design & development

 

Diensten

Marketingstrategie

Animatie & Video

Fotografie

Campagnes

Content creatie

© 2021 - 2024 Chapter Confetti

Privacy Statement    ·    Cookiestatement