Selecteer een pagina

gepersonaliseerde geboorteproducten

hippe geboortekaartjes

Rebranding – Brand Identity – Visual Identity – Strategie – Webdesign – Videography – Creative Direction

Stel je voor: je bent de grootste aanbieder van geboortekaartjes in Nederland, maar je logo en merk voelen nog een beetje als de kleine onderneming die je ooit was. Dat was het vraagstuk waar Hippe Geboortekaartjes mee zat. Ze gaven ons een mooie maar uitdagende opdracht: “Bouw een merk voor ons dat zowel onze professionaliteit als onze warmte en persoonlijke aandacht reflecteert én zorg dat dit overal terugkomt. Van onze website tot onze klantenservice.

Dit is het Chapter Confetti traject achter de metamorfose van Hippe Geboortekaartjes:

What we did

Na grondig doelgroeponderzoek via enquêtes, kwamen we tot de kern van wat Hippe Geboortekaartjes uniek maakt: ‘Liefdevol in elk detail’. Met deze merkessentie als leidraad hebben we een visuele identiteit ontwikkeld die harmonie en eenheid uitstraalt. Van een doordacht webdesign, social media visuals en e-mailtemplates tot verzend- en cadeaudozen: we hebben van elk communicatiemiddel een feestje gemaakt. Het eindresultaat is een onderscheidend en samenhangend merk, waarmee we een complete merkbeleving voor Hippe Geboortekaartjes hebben gerealiseerd.

“Het voelt geweldig om eindelijk alles op orde te hebben: eenheid, rust en professionaliteit. Marion begrijpt feilloos wat bij mij past en daarom kan ik de samenwerking met Chapter Confetti het beste beschrijven als warm, verrassend en uiterst professioneel. Het voelt als een echt feestje om met haar samen te werken.”

Gijs Hogenkamp

Eigenaar, Move and Improve

line up

Fotograaf: Isabella Verduyn

Webdesign:  Xplore Online

Branding: Chapter Confetti

Klaar voor jouw Chapter Confetti?

Laten we een feestje maken van jouw merk en een kennismakingscall inplannen! Je mag ook altijd mailen naar info@chapterconfetti.nl

LET’S CREATE

Gegevens

De Witbogt 26
5652 AG Eindhoven
info@chapterconfetti.nl

+31 6 51 82 62 37

Diensten

Merkstrategie

Merkverhaal

Merkidentiteit

Bedrijfsstrategie

Website design & development

 

Diensten

Marketingstrategie

Animatie & Video

Fotografie

Campagnes

Content creatie

© 2021 - 2024 Chapter Confetti

Privacy Statement    ·    Cookiestatement